Praktijk Kousbroek_ziekte-voorkomen.jpg
Praktijk Kousbroek_ga-de-strijd-aan.jpg
Praktijk Kousbroek_supplementen.jpg
Praktijk Kousbroek_ziekte-voorkomen.jpg

Voorkomen is beter dan genezen


SCROLL DOWN

Voorkomen is beter dan genezen


Blijvende klachten

Wil je meer energie en je fitter voelen? Wil je van de onverklaarbare moeheid af? Lukt het maar niet om af te vallen? Heb je last van je menstruatie, hormonale schommelingen of opvliegers? Heb je alles al geprobeerd om je huid te verbeteren? Gaat het stressgevoel maar niet weg? Blijft de buikpijn steeds maar terugkomen?

Je klachten de baas worden

Met een persoonlijk opgesteld plan gaan we samen een traject aan waarbij ik niet alleen naar de symptomen kijk maar belangrijker nog: de oorzaak aanpak.

Zwangerschap

Ik geef adviezen aan jonge vrouwen en partners die een kind willen krijgen en in topvorm willen zijn om een gezond kind ter wereld te brengen.

Een gezond kind ter wereld brengen

Vrouwen en mannen die begrijpen dat hun eigen gezondheid al in de baarmoeder van invloed is op het kind, die begrijpen dat een kind in overvloed baren van belang is voor de rest van het leven van het kind.

50+

Ik help mensen die denken dat ze met ongemakken moeten doorleven omdat het niet anders meer zou kunnen vanwege de leeftijd die ze hebben bereikt.

Op een zo prettig mogelijke manier ouder worden

Met het stijgen van de leeftijd nemen chronische aandoeningen gestaag toe. Het is beter deze te voorkomen dan te genezen. Het gaat om moderne Westerse ziektes zoals diabetes, hart- en vaataandoeningen, allergieën, gewrichtsontstekingen en vele andere overgangs- en menopauzale klachten.

Praktijk Kousbroek_ga-de-strijd-aan.jpg

Ga de strijd aan


Ga de strijd aan


Hoe ga ik te werk?

Geen algemene richtlijnen, geen hypes, geen diëten, geen voeding omdat het zo moet of omdat het altijd al gegeten werd, maar individueel opgestelde adviezen over aanpassingen in voeding en leefgewoonten.

Alhoewel we het zelf genezend vermogen van het lichaam niet moeten onderschatten, kan ik geen magische pil bieden die je binnen enkele dagen van al je problemen afhelpt. 

Vanuit antwoorden op een persoonlijke vragenlijst maak ik een gedegen analyse van de problemen, waarna ik tijdens een intake met de cliënt daarover in gesprek ga. Naar aanleiding daarvan stellen we samen een plan van aanpak op, met een mogelijk tijdspad en de eventuele daarbij horende hulpmiddelen. Afhankelijk van de situatie kan het zijn dat enige vorm van (fytotherapeutische) suppletie nodig is, en of dat laboratoriumonderzoek moet worden gedaan, hetgeen extra kosten met zich mee zal brengen.

 
Praktijk Kousbroek_supplementen.jpg

Tarieven


Tarieven